Dobrodošli …

na naši novi spletni strani.

V podjetju imamo večletno tradicijo na področju izdelave in obnove fasad, fasadnih sistemov, strojnih in drugih ometov ter izolacij.

Zadovoljna stranka je naš uspeh!

Boštjan Beranič, gradb. ing.

Boštjan Beranič (junior)

V podjetju imamo večletno tradicijo na področju izdelave in obnove fasad, fasadnih sistemov, strojnih in drugih ometov ter izolacije in stenskih izolacijskih elementov. Sodelujemo neposredno s proizvajalci gradbenega materiala ter vam tako poleg storitev najvišje kvalitete zagotavljamo tudi visoko kvaliteten material po najnižjih cenah. Celostna storitev in tehnološko izobražen delovni kader sta naša glavna aduta, zadovoljstvo naših strank pa najboljši razlog, da nas kontaktirate.

Uporabljamo preizkušene materiale za zaključne sloje podjetja Rofix, Baumit, Jub, Weber in izolacijske materiale podjetja Novolit, Fragmat in Demit.
Po predhodnem ogledu vam naredimo natančne izmere in izdelamo ponudbo.

In kako poteka naše delo?

V kolikor gradite ali prenavljate hišo, garažo, gospodarsko poslopje in potrebujete izolacijsko fasado, notranje ali zunanje omete, slikopleskarska dela ipd. nas pokličete po telefonu ali pa nam pišete na naš elektronski naslov. Dogovorimo se za termin ogleda objekta. Po ogledu le-tega in izmerah stanovanjskega objekta vam v dnevu ali dveh pošljemo brezplačen predračun. V kolikor se odločite za nas kot izvajalca dogovorjenega gradbenega dela, vam sestavimo pogodbo in se dogovorimo za datum pričetka dela. Ves čas (od načrtovanja pa do izvedbe dela) vam tudi svetujemo in tako pomagamo, da je vaša odločitev prava izbira.

Pri nas je stranka vedno na prvem mestu, zato se trudimo, da delo izvedemo hitro in strokovno temeljito.

Zadovoljstvo stranke je naš uspeh!

Boštjan Beranič,
inženir gradbeništva