Dobrodošli …

na naši novi spletni strani.

V podjetju imamo večletno tradicijo na področju izdelave in obnove fasad, fasadnih sistemov, strojnih in drugih ometov ter izolacij.

Zadovoljna stranka je naš uspeh!

Boštjan Beranič, gradb. ing.

NOTRANJI IN ZUNANJI OMETI

Želite informativno ponudbo?


 

Kvalitetni strojni ometi lahko glede na navadne klasične presegajo vse njihove odlike, potrebno pa je za različne namembnosti prostorov uporabit prav za tak prostor namenjen material, tako za bolj obremenjene prostore z vlago pa tudi mehansko bolj obremenjene prostore uporabljamo cementne strojne omete, bivalni prostori pa so obdelani z mavčnoapnenimi. Vogali so pri strojnih ometih vedno ojačani z vogalniki, ki služijo tudi pri samem ometu za poravnanje sten, kasneje pa ščitijo vogale pred mehanskimi poškodbami. Sam izgled strojnih ometov, je proti klasičnim vsekakor lepši, kar pa se tiče nadaljne pleskarske ali keramičarske obdelave je prednost v tem, da so zagotovo bolj ravni in gladki, posledično pa to pomeni manjša poraba kitov za dokončno glajenje sten in stropov.

Materiali, ki jih pri svojem delu uporabljamo so priznanih blagovnih znamk, kot so Roefix, Baumit, Quarzolith.

Cena je gotovo tudi dejavnik, ki vpliva na odločitev investitorja kakšne omete bo izvedel v svojem objektu, ta pa je slabih 50% nižja kot pri klasičnih ometih.